Rejäl ansiktslyftning av Scandic i Skellefteå

Scandic Skellefteå har nu fått en rejäl ansiktslyftning. Hotellets vinterträdgård har renoverats, kök, restaurang och lobby har fått helt en ny miljö och i hotellets innergård ryms ett mattorg med fokus på det sociala mötet. 

– Vi har verkligen tagit ett rejält omtag på hotellet, våra kockar flyttar ut bland våra gäster, vi utvecklar vårt mat- och dryckesutbud i ett nytt socialt matkoncept och ovanpå det börjar  vi med brunch och afterwork. Det här kommer locka till en mer levande hotellmiljö med en blandning av våra hotellgäster och fler Skelleftebor, säger Patrik Nordkvist, hotelldirektör på Scandic Skellefteå i ett pressmeddelande.

Det stora mattorget innefattar en restaurang och bar, ett öppet kök och en stor social mötesplats med sittplatser för upp till drygt 400 personer.

Den stora sociala ytan i kombination med mötesanläggningen ger möjligheter till stora som små möten. Miljön öppnar även för lobbyjobbande för de som behöver en arbetsplats eller behöver byta miljö för en dag.

Scandic Skellefteå erbjuder 131 rum, 17 möteslokaler, mässlokaler, bar, restaurang samt gym och pool.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.