Tyréns fortsätter sin tillväxtresa i Skellefteå med fler kompetenser

Samhällsbyggnadskontoret Tyréns fortsätter växa på flera orter i Norrland och även i Skellefteå.

– Vi eftersträvar en balanserad tillväxt vilket för oss betyder att rätt person är viktigare än rätt plats. Men vi har ett långsiktigt mål att kunna erbjuda alla Tyréns kompetenser lokalt och det är därför jätteroligt att vi i Skellefteå under 2017 breddat vårt erbjudande, säger Helena Markgren affärschef fastighet & byggnad och kontorsansvarig på Tyréns i Skellefteå.

Numera kan vi även erbjuda lokal närvaro inom VA teknik (vatten och avlopp), Vägprojektering och expertkompetens på Järnväg. Under året har vi även förstärkt vår kompetens på byggnadskonstruktionssidan så Skellefteåkontoret har vuxit med såväl erfarenhet och spets liksom nyexaminerade och hemflyttade. På så sätt bidrar vi även till Skellefteå kommuns tillväxt.

Nu hoppas vi att Skellefteås utbud på kontorsytor accelereras. Vi ser fram emot att kunna planera vår fjärde flytt sedan 2014 till en långsiktig lösning för fortsatt tillväxt.

– Det är en rolig utmaning för alla att vara med på vår tillväxtresa mot framtidens kontor. Att växa ur sina lokaler är i ju grunden ett angenämt problem, avslutar Helena.

Tyréns har sedan starten 1942 utvecklats till en koncern med 2 200 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland.

www.tyrens.se

Foto: Tyréns AB
Stående fr v: Viktor Rönnblom Byggnadskonstruktör, Joanna Rudlund Larsson El o KTL järnväg, Cecilia Cheung VA-projektör
Sittande fr v: David Andersson Väg, Albin Hällgren Byggnadskonstruktör

Taggar:

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen