Östersunds FK:s kulturcoach till StoraStyrelsedagen i Skellefteå

Till Stora Styrelsedagen, som genomförs i Skellefteå den 2 februari, kommer bland andra kulturcoachen Karin Wahlén som har samarbetat med Östersunds FK i många år.  Hon kommer där att berätta om  den framgångsrika strategin att medverka till spelarnas utveckling på flera sätt än fotbollsmässigt, inte minst kulturellt.

Östersunds FK är en framgångssaga som rönt stor uppmärksamhet inom fotbollsvärlden. Nu väntar matcher mot Arsenal i 16-delsfinalen i Europa Leagues slutspel. En viktig del i den långsiktiga satsningen på att utveckla laget och klubben handlar om kultur.

Östersunds FK har arbetat med sin kultur utifrån strategin att vinna fler matcher genom att ta ansvar för hela människan. Hur kan näringslivet använda detta exempel för en starkare företagskultur och för att bidra till ett bättre samhälle är en fråga som Karin Wahlén kommer att behandla på Stora Styrelsedagen?

Temat för dagen som genomförs på Stadshotellet är ”Framgångsfaktorer”. Övriga talare är styrelseproffset Eva Nygren, entreprenören Magnus Helgesson  och mötesexperten Micke Darmell.

Stora Styrelsedagen arrangeras av StyrelseAkademien Norr.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.