Nytt flygavtal öppnar för 500 destinationer från Arvidsjaur

Nextjet och KLM inleder nu ett fördjupat samarbete som innebär att de kan erbjuda ett smidigare resande och ett större utbud av resor på en biljett. Bland annat omfattas destinationerna Arvidsjaur och Lycksele av samarbetet.

Destinationerna som ingår i samarbetet som gäller från 26 mars är Arvidsjaur, Lycksele, Vilhelmina, Örnsköldsvik, Jönköping, Karlstad, Karleby/Jakobstad (Finland), Kramfors-Sollefteå,och Sundsvall. Då erbjuds resor på en och samma biljett till samtliga KLM:s destinationer där man redan på avreseorten kan checka in sitt bagage till slutdestinationen.

– Med vårt nya codeshare-samarbete kan vi erbjuda än fler möjligheter för våra svenska resenärer att resa direkt från sina lokala flygplatser till hela KLM:s världsomspännande linjenät, säger Paul Terstegge, General Manager North Europe, Air France & KLM i ett pressmeddelande.

– Med vårt fördjupade samarbete kommer vi kunna erbjuda våra fantastiska destinationer till ännu fler resenärer genom ett smidigt resande via Amsterdam säger Magnus Ivarsson, vd Nextjet.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.