Ny medarrangör klar för Västerbotten på Grand Hôtel

På bild: Niklas Myhr, professor, Camilla Wagner, journalist och debattör, Stig-Björn Ljunggren, debattör och Malou Von Sivers, moderator, i paneldebatt på invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel 2017. Foto: Patrick Trägårdh

Sparbanksstiftelsen Norrland går nu in som medarrangör till Västerbotten på Grand Hôtel.

Tidigare i veckan stod det klart att Skellefteå Kraft också blir medarrangör till evenemanget där Region Västerbotten är huvudarrangör.

– Den trio av organisationer som går in i en ny samverkan kompletterar varandra och gör Västerbotten på Grand Hôtel 2018 till ett än mer kraftfullt arrangemang, kommenterar Anna Pettersson, regiondirektör vid Region Västerbotten i ett pressmeddelande.

Under hösten har Region Västerbotten fört diskussion med tänkbara partners om samverkan kring arrangemanget.

– Sparbanksstiftelsen Norrland är mycket nöjda över att bli medarrangör till Västerbotten på Grand Hôtel då vi ser dessa tre veckor som viktiga tillväxtdagar för länets företag. Att kunna erbjuda en sådan plattform för affärer och marknadsföring betyder mycket för länets utveckling. Temat “Smart tillväxt” ligger helt rätt i tiden och går hand i hand med Sparbanksstiftelsens arbete att utveckla och främja sparsamhet och näringsliv, säger Maria Hedblom, vt Sparbanksstiftelsen Norrland.

 

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.