Ny delägare och nya uppdrag för Balanserad företagsutveckling

Magnus Orregård, Liselotte Bruse och Magnus Wiklund

Företaget Balanserad företagsutveckling har en ny delägare och anställd i form av Magnus Wiklund. De har också fått ett nytt uppdrag från Skellefteå kommun när det gäller att hjälpa småföretag i Skellefteå med tillväxtfrågor.

Balanserad grundades av Liselotte Bruse och Magnus Orregård. I augusti gick Magnus Wiklund in som delägare. Han har bland annat en bakgrund som affärsrådgivare inom Arctic Business Incubator och som projektledare hos IUC Västerbotten.

– Vi är mycket glada att Magnus har valt att arbeta med oss då hans kompetens på ett ypperligt sätt kompletterar det som finns hos Balanserad. Magnus har lång erfarenhet inom affärsutveckling, regionalutveckling, projektfinansiering och utredningsuppdrag, säger Liselotte Bruse, vd och affärsutvecklare på Balanserad i ett pressmeddelande.

Balanserad har tagit hem ett uppdrag genom upphandling av Skellefteå kommun, för att arbeta med tillväxtskapande åtgärder med inriktning på företag inom segmentet 10 – 30 anställda.

Genom programmet ”Balanserad Tillväxt, som utvecklats av företaget, får småföretagen hjälp att skapa utveckling med fokus på tillväxt och lönsamhet. Det kommer att finnas möjlighet för upp till 70 företag att ta del av programmet.  Avslutningsvis kommer ett mindre antal företag som har stor tillväxtpotential att kunna få ytterligare individuellt riktat stöd för konkreta utvecklingsinsatser.

Sedan tidigare har Balanserad ett uppdrag att arbeta med tillväxtfrågor för Skellefteås företag som har 1 – 9 anställda.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.