Las Vegas nästa för Skellefteföretag

Fem företag från Västerbotten, varav två från Skellefteå, deltar vid CES-mässan i Las Vegas i januari.

Följande företag deltar: Gold Town Games, spelutvecklingsbolag, Skellefteå, Trickfabriken, postproduktion för film, Skellefteå, Aptum, säkerhetsföretag, Umeå, Loogup, digital tjänst för fastighetsköp, Umeå, och SES Nordic, digital marknadsföring, Vilhelmina.

CES, Consumer Electronics Show, den 9-12 januari, är en av världens största mässor för aktörer verksamma inom konsumentteknik och konsumentelektronik.

Mässan anses vara en av världens främsta forum för tekniska innovationer.

Det är genom regionalfondsprojektet Invest in Västerbotten, som företagen deltar i Las Vegas. Projektet ska hjälpa små- och medelstora företag i Västerbotten att hitta internationella samarbetspartners och investerare.

– Några av företagen som åker till Las Vegas har redan affärsmöten inplanerade, medan andra ser möjlighet till produktutveckling genom att delta, säger Aurora Pelli, projektledare för IVB.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.