Kommunikationsbyrå i Skellefteå rekryterar Facebookexpert

Carin Elvhammar

Kommunikationsbyrån TR har rekryterat en Facebookexpert som ska leda deras digitala satsning. Det är Carin Elvhammar som tillhör en mycket exklusiv skara i Sverige vilka genomgått Facebooks nya blueprint-certifieringar. Häromdagen klarade hon det tuffa testet.

– Lite svettigt men sjukt stolt, säger Carin Elvhammar i ett pressmeddelande.

Hon kommer närmast från en liknande tjänst på kommunikationsbyrån Vinter i Luleå.

– Vi vässar vår kompetens ännu mer när det gäller digital kommunikation. Hemsidor, sociala medier, onlineannonsering och sökmotoroptimering är idag viktiga verktyg för kommunikation och försäljning oavsett om företagen vänder sig till konsumenter eller andra företag, konstaterar Mikael Pettersson, vd för TR.

Webbutvecklaren Kristofer Westling är en annan nyrekrytering.

– Det Kristofer inte kan om webbplatser och webbapplikationer är nästan inte värt att veta. Med sin långa erfarenhet är han ett riktigt starkt tillskott, säger Mikael Pettersson.

Övriga nyrekryteringar är Tobias Lindgren, projektledare och digital producent, samt Malin Kågström, erfaren projektledare.

I TR:s digitala satsning ingår även samarbeten med företagen Hello Future för teknik, produktion och affärsstrategier samt Grit Media för datadriven marknadsföring.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.