Jimmie en av dem som satsar på Skellefteföretag

Satsar mer. Jimmie Ericsson var tidigt med och investerade i Gold Town Games. Nu satsar han också i samband med nyemissionen.

Skellefteföretaget Gold Town Games presenterade i början av september sin företrädesemission. Nu står det klart 5,2 miljoner kronor av totalt drygt 6,4 miljoner är garanterade av tidigare investerare.

Bland de som nämns i ett pressmeddelande som garanter via teckningsförbindelser eller emissionsgarantier finns hockeyspelarna Jimmie Ericsson och Tony Mårtensson, bolagets grundare Tomas Nordström och vd Pär Hultgren.

Villkoren i nyemissionen är 1:2, innebärande att två befintliga aktier ger rätt att teckna en ny aktie till teckningskursen 1,70 kronor per aktie. Teckningstiden löper från 13 september till 27 september och handel med teckningsrätter sker den 13 september till 25 september.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.