IT-företag i Skellefteå byter kedja

Sedan årsskiftet är Koneo Skellefteå en del av Office IT-Partner. Detta innebär att Office IT-Partner fortsätter sin tillväxtresa. 

– Vår målsättning är tydlig, vi vill ha så bra geografisk täckning som möjligt. Vi är mycket glada att vi nu kan erbjuda våra tjänster till ännu fler kunder i Norrland, berättar Lotta Widorson Lassfolk, vd för Office IT-Partner Sverige i ett pressmeddelande.

Peder Gustavsson, vd Office IT-Partner Skellefteå, berättar att företaget har stora ambitioner att växa i regionen.

– Och jag är övertygad om att Office IT-Partner ger oss bästa förutsättningarna framåt, säger han

Office IT-Partner Skellefteå är idag 17 anställda och omsatte 30 miljoner kronor under föregående verksamhetsår. Målsättningen är 35 miljoner under 2018 samt nyrekrytering. Målgruppen är primärt små och medelstora företag samt offentlig sektor.

Bolaget kommer även framgent ägas lokalt av Jonas Hellgren och Peder Gustavsson som båda jobbar operativt i företaget.

– Att finnas nära våra kunder och skapa långsiktiga relationer och strategiska samarbeten är viktiga framgångsfaktorer för oss. Många av våra kunder finns spridda över landet och tillsammans med övriga kontor i kedjan kan vi nu erbjuda en rikstäckande service på drygt 30 orter i landet, avslutar Peder Gustavsson.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.