Han blir ny vd för Silverhatten

Lars Lindberg

Nu är det klart. Lars Lindberg blir ny vd för Arjeplog Hotel Silverhatten, berättar Norrbottens Affärer.

Lars Lindberg har tidigare jobbat på olika fjälldestinationer i Norrbotten och Jämtland. Senast har han synats som vd på Luleå Expo och som försäljningschef på Tallink Silja Line. Nu kliver han in som vd på Arjeplog Hotel Silverhatten AB, berättar Norrbottens Affärer.

– Jag trivs otroligt bra i den här branschen och särskilt då i rollen att driva denna typ av anläggning. Vi har stark vintersäsong där vi ska leva upp till de höga kraven från våra internationella kunder i bilindustrin, säger han i ett pressmeddelande.

Lindberg ser det som en spännande utmaning i att fortsätta locka gäster även under övriga tider på året. Hans mål är att få verksamheten att växa på samma sätt som besöksnäringen i stort gör i regionen.

– Vi är glada över att Lars Lindberg börjar arbeta hos oss. Han har lång erfarenhet från besöksnäringen och ett bra kontaktnät i länet och branschen, säger styrelseordförande Lars Söderqvist på Silver Resort som Silverhatten är en del av.

I och med att Lars Lindberg börjar under hösten så slutar den tidigare vd:n Johan Sund, som som varit kvar i företaget sedan han bestämde sig för att avgå i våras.

Josefin Wiklund Norrbottens Affärer

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.