Han blir ny ordförande för Sparbankstiftelsen Norrland

Stig Wiklund

Ny ordförande i Sparbanksstiftelsen Norrland och dess riskkapitalstiftelse blir Stig Wiklund, Sundsvall. Han tar över posten efter Maria Hedblom som nyligen utsågs till stiftelsens verkställande tjänsteman.

Stig Wiklund är känd som en mental tränare och coach för såväl idrottsstjärnor som företagsledningar. Han har suttit med i stiftelsens styrelse sedan 2007.

– Det har varit en fantastisk resa med duktiga ordföranden och vd:ar som säkerställer en fungerande och stabil verksamhet. För mig blir det viktigt att forma Sparbanksstiftelsen tillsammans med styrelsen och dess huvudmän och att fortsatt utveckla samarbetet med Swedbank, säger han i ett pressmeddelande.

Den nya styrelsen består, förutom Stig Wiklund, av: Carin Karlsson, Sollefteå (nyinvald), Johan Nordin, Örnsköldsvik, Anna Norberg, Lycksele, Maria Olofsson, Umeå (nyinvald) och Tommy Lundmark, Skellefteå.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.