Citykompaniet i topp i Västerbotten

Populärt. Citykompaniet. Foto: Lars Andersson.

Citykompaniet i Skellefteå är den citygalleria i Västerbotten som har de nöjdaste kunderna, enligt undersökningen Svenskarnas favoritcentrum.

Det är Evimetrix som tagit in omdömen om drygt 300 köpcentrum, gallerior och handelsplatser spridda över hela Sverige. Drygt 7000 konsumenter har delat ut ungefär 40000 omdömen.

– Citykompaniet i Skellefteå är den citygalleria i Västerbotten som har de nöjdaste kunderna. Räknar man även in övriga centrumkategorier går Avion Shopping om Citykompaniet, men en andraplats i konkurrensen om hela Västerbottens shoppingkunder är en mycket bra prestation, säger Peter Wissing, Projektledare för undersökningen Svenskarnas favoritcentrum och seniorkonsult på Evimetrix i en kommentar.

– Det här känns otroligt roligt. Jag vill skicka en stor applåd till alla som jobbar på Citykompaniet varje dag och även till de kunder som handlar hos oss, säger Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet.

För centrumhandeln i Skellefteå betyder detta ännu en utmärkelse detta år. Tidigare i vår vann Skellefteå centrum kategorin Årets Cityhandel 2017 för hela landet, som genomförs av Market.

– Det är viktigt att påminna Skellefteåborna om vikten att handla lokalt att gynna de man vill ska vara kvar, säger Jenny Hultdin Forslund, centrumutvecklare på Visit Skellefteå i ett pressmeddelande.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.