Byske havsbad vann fint pris

Byske havsbad utsågs den 16 mars till vinnare av Stora Barnsemesterpriset i kategorin ”Bästa campingplats för familjer”.

– Det känns roligt och inspirerande att vi har blivit utsedda till detta, berättar Marie Lindqvist Holmlund, campingchef för Byske Havsbad i ett pressmeddelande.

Det är ingen vanlig jury utan Sveriges alla barnfamiljer som bestämmer vilka som ska vinna Stora Barnsemesterpriset. Alla barnfamiljer som besöker sajten Barnsemester.se sätter betyg på tusentals familjeattraktioner. Med hjälp av deras betygpoäng och sajtens testfamiljers bedömningar vaskas de nominerade fram. Byske havsbad var en av 15 nominerade inom sin klass  och de vann titeln ”Bästa campingplats för familjer”.
– Vi arbetar mycket för att hela familjen ska trivas och därför försöker vi också ha aktiviteter som passar, förklarar Marie Lindqvist Holmlund.

Tvåa blev Röstånga Camping & bad i Skåne och tredjeplatsen tog Daftö Camping & resort i Strömstad, Bohuslän.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.