Boliden prisade för sin årsredovisning

Vinnare Sveriges bästa årsredovisning 2016 Foto: Kristofer Hedlund

Boliden vann tävlingen ”Sveriges bästa årsredovisning 2016” i segmentet Large Cap. Denna tävling syftar till att stimulera och utveckla företags externa kommunikation.

Boliden är enligt juryn sammantaget en mycket värdig vinnare och de lyfter fram grafiken som ”förhöjer  läsvärdet i en redan komplett årsredovisning”.

– Så roligt, vi är många delaktiga som lagt ner många timmar på projektet. Vi har en komplex verksamhet och vi vill på ett pedagogiskt sätt förklara den och vår affärsmodell, säger Sophie Arnius IR chef Boliden i ett pressmeddelande.

Vinnare i klassen Mid Cap blev Clas Ohlson och företaget Proact vann i klassen Small Cap.

Arrangörsgruppen bakom priset, som delades ut i tisdags, är FAR, Nasdaq Stockholm, Sveriges kommunikatörer och Sveriges Finansanalytikers Förening.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.