Batterifabriken i fokus på Bizbuz – Norran sänder live

Behöver rätt kompetens. Emad Zand, Northvolts ansvarige för strategiska samarbeten, här tillsammans med Malin Fuglesang, finns på plats på Bizbuz idag. Foto: Arkivbild: Lars Andersson.

Under 2018 planerar Northvolt att börja bygga första delen av batterifabriken i Skellefteå. Hur ska regionen säkerställa att vi har rätt kompetens? Det är temat på dagens panelsamtal som sänds direkt på norran.se med start 13.00.

Debatten, som är en del av näringslivsveckan Bizbuz, äger rum på The Great Northern och samtalet kommer att ledas av Norrans vd Anders Westermark. Panelen består av Kristina Sundin Jonsson, kommunchef i Skellefteå, Emad Zand, ansvarig för strategiska projekt Northvolt, Monica Quinteiro, platschef Boliden Rönnskär, Kicki Krane, näringslivsutvecklare Skellefteå kommun samt Mikael Lindmark, projektledare Skellefteå Kraft.

Med start klockan 13.00 kommer debatten att direktsändas på norran.se. Allt som krävs för att kunna se sändningen är att du är prenumerant eller Plus-kund på Norran och loggar in på ditt konto.

 

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.