Artistbokare från Skellefteå köper bolag i Umeå

Anders Thylin och Peter Wiklund, Artistkontoret

Skelleftebaserade Artistkontoret har förvärvat Nöjen I Norr AB i Umeå. Detta innebär att Artistkontoret nu är etablerade på fyra orter. Sedan tidigare finns de även i Göteborg och Stockholm.

– Med ytterligare två anställda kommer vi kunna bibehålla en hög servicenivå och förhoppningsvis kommer det även finnas behov av fler nyanställningar inom närmsta tiden, säger Anders Thylin, en av företagets delägare i Skellefteå i ett pressmeddelande.

Efter nyförvärvet omsätter Artistkontoret cirka 30 miljoner kronor per år

2006 startades Artistkontoret som bokar, producerar turnéer och konsertevenemang med svenska och internationella artister. Genom åren har företaget bland annat bokat John Fogerty till Pite Havsbad, producerat krogshower och turnéer med Pistvakt & Pjäx Pistols, samt producerat Brolles folkparksturné ”Rock’n Roll On Tour”.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.