Arkitektföretag har öppnat kontor i Skellefteå: ”Ser stor potential här”

LINK arkitektur har sitt kontor på bottenplan i Skebos nybyggda hus på Nygatan i Skellefteå. Foto: Daniel Eriksson
Foto: Daniel Eriksson

LINK arkitektur har öppnat sitt kontor i Skellefteå.

Företaget räknar med att stärka sin position i norra Sverige i och med det nya kontoret i Skellefteå, som inledningsvis kommer att bemannas av två arkitekter, två byggingenjörer och en inredningsarkitekt.

– Skellefteå är en intressant kommun, som är inne i en expansiv fas och vi ser stor potential här. I och med vårt nya kontor kan vi nu erbjuda lokal närvaro och större närhet till våra Skelleftekunder. Vi ser fram emot ytterligare insteg på marknaden här, säger Torbjörn Windseth, avdelningschef på LINK arkitektur i Umeå och Skellefteå, i ett pressmeddelande.

Läs också: De flyttar in i Skebos lokal på Hofgränd

En förskola och en F-3-skola på Brännan, samt ett skissuppdrag på ombyggnad av en matsal till en event- och konferenslokal är några av de projekt som kontoret i Skellefteå kommer att arbeta med.

Taggar:

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder Norran dig möjligheten att kommentera en del av innehållet på norran.se. Vi hoppas att du vill bidra med nya perspektiv och kunskap. Men kom ihåg att hålla dig till ämnet och visa respekt mot andra skribenter och personer som berörs i artikeln. Norran och Ifrågasätt kommer att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.