8 arbetsgivare i Västerbotten kan vinna fint pris

Foto: Jonas Lovéus

Åtta arbetsgivare från Västerbotten har blivit nominerade till det prestigefulla Visa vägen-priset.

– Årets nominerade har verkligen visat att enskilda personer och arbetsgivare kan göra skillnad. Genom att se möjligheter och kompetenser istället för svårigheter och hinder visar de vägen mot en arbetsmarknad där fler får plats och färre lämnas utanför, säger Jan Scherman, ordförande i Visa vägen-juryn.

Visa vägen-priset har sedan 2008 delats ut av Samhall AB till den arbetsgivare och den eldsjäl som under året har gjort mest för att visa vägen mot en mer hållbar arbetsmarknad, där fler personer med funktionsnedsättning har ett arbete. Nomineringarna kommer nu att hanteras av en erfaren och namnkunnig jury, som i mitten av oktober utser finalister i de båda kategorierna. Visa vägen-priset delas ut under en gala på Rival i Stockholm den 20 november.

– Vi har jobbat tillsammans med Samhall under lång tid, men i år har vi utökat samarbetet med städ på många av våra butiker samt varuplock till Coop Online. Vi är väldigt stolta över nomineringarna. För oss är det viktigt att bidra till ett samhälle där alla har möjlighet att utvecklas, säger Joakim Fors, affärsutvecklingschef på Coop Nord.

Mer från Affärsliv

Visa fler Preloader
Fler klipp i TV-portalen

Hej!

Tyckte du den här artikeln var intressant?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så har du alltid full koll på vad som händer i Västerbottens näringsliv.