Print Rapportera felRapportera fel Dela på Facebook

Vesce: ”Jag lämnar Skellefteå”

Amerikanen bekräftar att han har en ny klubb.

Ryan Vesce har gjort sin sista match för Skellefteå AIK. Igår kväll tackade han sina lagkompisar för tiden i Skellefteå.

– Ja, det stämmer jag kommer inte att vara kvar här, tyvärr. Jag har verkligen gillat att spela för den här klubben. Klubben, tränarna och lagkompisarna har varit fantastiska och fansen är fantastiska på matcher också. Jag och min familj har dessutom haft en väldigt bra tid utanför isen. Men det är hockey och det händer, säger Vesce.

Vad säger du om ditt spel här?

– Jag kom in sent och det har tagit väldigt lång tid för mig att hitta formen och tiden har helt enkelt runnit ut. Jag har inte nått upp till min potential. Nu på slutet har det gått bättre, men ändå inte tillräckligt bra. Det här är det bästa för både mig och klubben, att jag försöker hitta formen i en annan klubb.

Så det var ett gemensamt beslut?

– Jag hade gärna stannat. Men som det ser ut så får jag ingen speltid nu, och då är det bättre för mig att spela i en klubb där jag kan få speltid.

Då är frågan var han hamnar.

– Jag har gjort klart med en klubb. Men med respekt för både Skellefteå AIK och min nya klubb så säger jag ingenting om det innan klubbarna går ut med det.

När lämnar du Skellefteå?

– Jag vet faktiskt inte riktigt ännu.

Ryans fru Kate är gravid och barnet ska födas de närmaste veckorna.

– Men tyvärr så tror jag inte att en ny hockeyspelare hinner födas här, och det är ju synd, säger Vesce och kostar på sig ett skratt.

Rykten placerar Vesce i Finland. Men än är ingenting bekräftat.

Publicerad 2013-01-26 av:

Läs våra kommentarsregler

Reaktion

Vad tycker du?

Annonsera