Print Rapportera felRapportera fel Dela på Facebook
Foto: Sandra Johansson.

Hela programmet till Trästock

Nu har de sista artisterna släppts.

Förutom de som redan presenterats så kommer nu ytterligare några.

Lizette &

Lizette & är stockholmsbandet som leds av Lizette som har sina rötter i Transylvanien. Hon är sångerska i bandet och skriver och producerar allt medan de fyra övriga har fria händer att låta så tungt som möjligt. En del säger att Lizette & låter som Alanis Morissette på steroider. Ni kan själva avgöra om det stämmer då Lizette & inleder Trästock- lördagen.

The Last Waltz

The Last Waltz var rockgruppen The Bands avskedsframträdande på arenan Winterland i San Francisco den 26 november 1976, som blev en av de mest uppmärksammade populärmusik- konserterna genom tiderna.

Trettiofem år efter den legendariska avskedsföreställningen den 26 nov på Nordanåteatern , så firas det med en Tribute-föreställning av The Last Waltz med lokala artister som gestaltar de artister som tillsammans med The Band gjorde den klassiska konserten.

The One With

Att Skellefteå alltid bjudit på egensinnig undergroundmusik, främst inom popgenren, är ingen större nyhet.The One With är stans kanske största hopp när det gäller storslagen arenarock till massorna! Debutsläppet "Come This Way" ligger färdigt och är planerat till kommande höst. 10 starka spår som inte kommer lämna någon oberörd. På Trästockfestivalen bjuder de Byske-bördiga grabbarna på en av bandets få spelningar denna sommar, är du en av de många Skellefteåbor som tänder på "arenarock, skoterpop och hockeystopp" bör du leta dig till One With Wonders tält!

Enemy Within

Enemy Within är ett Thrash/Heavy Metalband från Skellefteå bestående utav fem medlemmar som brinner för att skapa ett nytt originellt sound inom metalvärlden med 80tals Thrash och Heavy Metal som grund. Bandet är även på gång med sin nya EP "Our Dark History" som producerats utav Teddy Möller från Horror Thrashbandet F.K.Ü, och med kanongrymma låtar som Heaven Denied, Dead to the Flames och Disintegration of the Fallen kommer Enemy Within få hela Trästockfestivalen att sjunga med och mosha!

Stolen Deer

Att spela i Stolen Deer är en ständig kamp. Många gånger har det varit alldeles fantastiskt men lika många gånger är det en ångestframkallande plikt och en tung vandring i uppförsbacke mot det perfekta som finns på toppen. Alla ackord, rytmer, melodier och texter stöts och blöts fram och tillbaka en miljon gånger i hopp om att det någonstans där under finns någonting bra. Och visst finns det där någonting bra, om än det tar sin tid att finna. I sommar har man tänkt hitta allt det där som man strävat efter i alla år, och göra hela helvetet till ett album. Var med då Stolen Deer går lite längre än man någonsin gjort förut, kom och titta på resultatet av jakten på det fullkomliga.

Publicerad 2011-07-05 av:
Jessica Dhyr
jessica.dhyr@norran.se

Läs våra kommentarsregler

Reaktion

Vad tycker du?

Annonsera